Leírás
Grapoila bio szőlőmag őrlemény
A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és -megújító hatása révén, melyet gazdag bioflavin tartalmának köszönhet. Stressz vagy betegség esetén a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsoknak nemcsak a mennyisége, de a hatóereje is csökken, amit jelentősen javíthatunk a szőlőmagliszt fogyasztásával.
A Grapoila szőlőmag lisztje könnyen emészthető és koleszterinmentes. Pozitív élettani hatásai miatt érdemes sütőipari adalékanyagként használni. Kelt tészták esetén segíti az élesztő munkáját, ráadásul kiváló színezőanyag, ezért kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is bátran adható.
Nyomokban szezámmagot, mustármagot és dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
A szőlőmagliszt felhasználása
- Kenyerek, pékáruk, sütemények készítéséhez adalékként, bázisliszthez keverve max. 15%-ban;
- joghurtba, turmixba keverve, müzlibe, gyümölcsléhez;
- ételek színezéséhez, ízesítéséhez.
Értékelések
There are no reviews yet